E-commerce

A tot Z

Essentieel voor een succesvolle webshop is een goede samenwerking met een kwaliteitsvol en ervaren webbureau. Veel webbouwers nemen enkel de technische ontwikkeling van de webshop op zich. E-commerce is echter veel meer dan het bouwen van een webshop. WebSpecialist begeleidt klanten van begin tot einde: analyse, responsive webdesign, technische uitwerking, SEO, online advertising, Google Analytics, e-marketing,...

Advies

WebSpecialist heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van webshops. Graag delen we die kennis met klanten en geven we waardevol advies. Op die manier zorgen we er mee voor dat de webshop ook effectief succesvol wordt.

Gebruiksvriendelijk

Een webshop dient uiterst gebruiksvriendelijk te zijn om te voorkomen dat klanten afhaken of minder aankopen dan gewenst. WebSpecialist heeft de nodige expertise in huis om dit te realiseren.

Maatwerk

Een webshop is zelden "standaard". Een B2C webshop vereist een andere benadering dan een B2B webshop. Ook de manier waarop een product opgezocht, weergegeven en besteld kan worden verschilt vaak per branche. Bovendien gaat niet iedere webshop op dezelfde manier om met kortingen, voorraad, leveringskosten, leveringstermijn,...
Een standaard webshop is vaak zowel voor jou als voor jouw (potentiële) klanten niet optimaal. Deze heeft immers niet de gepaste uitstraling, de gepaste aanpak, de meest efficiënte werking,... Nefast voor een goede verkoop en dus per definitie geen succesvolle webshop.
WebSpecialist heeft alle technische kennis om een webshop volledig te ontwikkelen volgens jouw noden en wensen.

Online betaling

Je kunt de online betalingsprovider naar keuze doorgeven. WebSpecialist voorziet een naadloze en veilige integratie.

Datakoppeling

WebSpecialist kan een koppeling voorzien tussen de webshop en bestaande interne systemen. Op die manier hoeven de productgegevens bijvoorbeeld niet zowel in het ERP-pakket als op de website beheerd te worden, maar worden de gegevens voor de webshop gewoon overgenomen uit het ERP-pakket. Bestellingen kunnen eveneens rechtstreeks doorgestuurd worden naar het ERP-pakket. Dit is efficiënt en kostenbesparend.

Budgetvriendelijk

Voor een webshop op maat vragen webbouwers vaak buitensporige budgetten. WebSpecialist werkt met een basis webshop waarbij reeds heel wat functionaliteiten voorhanden zijn. Die bestaande functionaliteiten kunnen volledig volgens de wensen van de klant aangepast of verder uitgewerkt worden. Zo loopt de kostprijs van de webshop niet nodeloos hoog op.


Zie ook:


Meer info over het bouwen van een webshop?

Contacteer ons

OVER WEBSPECIALIST

WebSpecialist werd opgericht door Jeroen Deklerck.

Jeroen werkte meer dan 10 jaar als webontwikkelaar bij een internetbedrijf. Hij bouwde websites, webshops, CMS'en en allerlei andere webtoepassingen.

Geleidelijk aan kreeg Jeroen een eigen visie op verkoop, ontwikkeling, service en interne werking. In combinatie met de nodige ervaring leidde dit uiteindelijk tot de beslissing om een eigen webbedrijf te starten.

WebSpecialist geeft steeds waardevol advies en levert kwaliteitsvolle projecten af tegen een gunstige prijs.

Tel. 056 19 09 00
contact@webspecialist.be

Stedestraat 51
8530 Harelbeke

BE 0686.959.245

New website coming soon !